Culturele en culinaire liefhebbers kunnen met Pinksterweekend gaan genieten van het Lepeltje Lepeltje festival in Amersfoort op het Burgemeester Brouwerplantsoen.

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab en een festival waarbij alles draait om eten en cultuur. Ze reizen elk jaar door heel Nederland om mensen te laten kennismaken met de verschillende mobiele keukens die hun eigenzinnige gerechten voorschotelen. Je vindt hier bijvoorbeeld Vietnamees, italiaans of mexicaans eten maar ook foodtrucs die alles doen met aardappelen. Voor de hele food line-up klik hier.

Ook wordt de sfeer en het succes van lepeltje lepeltje versterkt door het podium dat centraal staat en waar bands, Dj’s en singer-songwriters optreden. Op 19 mei host Fluor het podium en op 20 mei heeft FC Amersfoort de touwtjes in handen. Zowel qua eten als muziek is er voor ieder wat wils.

Voor kinderen is er van vrijdag tot en met maandag tot 19:00u , een speciaal samengesteld programma gevuld met workshops, knutselopdrachten en optredens van muzikanten en theatermakers.

Voor meer informatie over het festival klik hier.