De eerste editie van het festival ‘It’s All About Me’ gaat vrijdag 16 juni van start, de eigenares van werk- en ontmoetingsplaats Seats2Meet organiseert het evenement. Op de planning staan verschillende workshops met als afsluiting een netwerkmarkt en -borrel. De verschillende workshops en lezingen gegeven door professionals zijn allemaal gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

De ondernemers kunnen bij het aanmelden voor het evenement uit de acht activiteiten er twee kiezen, alle twee de rondes duren een uur. De onderwerpen van de workshops en lezingen zijn divers en verschillen van het verminderen van stress tot een zogenoemde PowerTalk. Seats2Meet organiseert het festival voor ondernemers om een inspiratieboost te geven op het persoonlijke vlak.

De personen die in het netwerk van Seats2Meet zitten, bieden vaak een product of dienst aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Volgens Van Woudenberg is het organiseren van het festival dan ook een logische keuze. “Wij bieden mensen uit ons waardennetwerk graag een podium.” ZZP’ers en andere ondernemers gebruiken doorgaans de locatie van het netwerkpunt op Amersfoort station om er (zelfstandig) te werken en nieuwe mensen, met focus op hun professionele vaardigheden, te ontmoeten. Het faciliteren en verbinden van ondernemers is dan ook de kern van Seats2Meet.

“Wij organiseren dit met als doel ons netwerk te inspireren en te verbinden. Wij hopen ook nieuwe mensen aan te trekken die ons als locatie en netwerk ontdekken”, vertelt eigenaresse van Seats2Meet Amersfoort, Tianne van Woudenberg.

 

 

Eindredacteur: Nikita Neuteboom